Sanatate

PRIMUL LAPTE SAU COLOSTRUL OFERA IMUNITATE PE VIATA

Colostrul este prima forma de lapte matern . Este eliberat de glandele mamare ale omului si ale mamiferelor dupa nastere. Este bogat in nutrienti, anticorpi si antioxidanti necesari pentru sistemul imunitar al noii fiinte venite pe lume. Protejeaza impotriva infectiilor, intareste imunitatea prin bogatia de nutrienți, pregatind corpul noului nascut pentru lumea exterioara. Efectele de stimulare a sistemului imunitar ale colostrului se datoreaza in mare parte concentratiei sale mari de anticorpi IgA si IgG. Anticorpii sunt proteine care lupta impotriva virusilor si bacteriilor. Primul lapte sau colostrul este un supliment alimentar relativ nou pentru oameni, dar a castigat popularitate ca supliment nutritiv valoros. Cercetarile arata ca suplimentele de colostru pot fi deosebit de eficiente in cresterea imunitatii la sportivii de elita. Cercetatorii au mai sugerat ca nivelurile mai ridicate de IgA pot intari imunitatea si pot spori capacitatea organismului de a lupta impotriva infectiilor tractului respirator superior.

Colostrum Smart de la Raypath

colostrum smart rauypath

COLOSTRUM SMART la Raypath este un preparat bazat pe ingrediente naturale din colostrul de iapa. Laptele de cal este cel mai apropiat de laptele uman și poate fi folosit de persoanele cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca. Colostrul de iapa, ca la toate mamiferele, este format in principal din apa, proteine, grasimi, carbohidrati, vitamine si minerale. De asemenea, este bogat în imunoglobuline, adică anticorpi care intaresc imunitatea tinerilor. De asemenea, este bogat in lizozim, o enzima cu proprietati antibacteriene.

Beneficiile utilizarii suplimentului Colostrum Smart de la Raypath

Imbunatatirea imunitatii datorita imunoglobulinelor, care intaresc sistemul imunitar si protejeaza impotriva bolilor.
Susține sanatatea intestinala datorita peptidelor, care intaresc barierele intestinale si reduc inflamația.
Capacitate de regenerare imbunatatita datorita factorilor de crestere, care promoveaza regenerarea tesuturilor, ceea ce poate accelera procesul de vindecare a ranilor.
Cresterea fortelor vitale sprijin in convalescența si stari de slabiciune.

Ce mai conține suplimentul alimentar Colostrum?

Suplimentul a fost, de asemenea, îmbogatit cu vitamine B. Acesta este un grup de compuși diferiti: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacină (B3), acid pantotenic (B5), piridoxina (B6), biotina (B7) si cobalamina. (B12). . Fiecare dintre ele joaca un rol important in organism, iar efectele lor sunt variate.

Rolul vitaminele B in organism

Niacina (B3) participă la sinteza enzimelor si hormonilor care controlează metabolismul.

Riboflavina (B2) este necesară pentru metabolismul carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, adica nutrientilor.

Tiamina (B1) este responsabilă pentru producerea de neurotransmițători precum serotonina și dopamina, care influențează starea de spirit si comportamentul.

Productia de globule rosii – B12 favorizeaza absorbtia fierului, necesar pentru producerea hemoglobinei.

Reglarea hormonală – Vitamina B5 (acid pantotenic) este importanta pentru producerea hormonilor suprarenali, care ajuta la reglarea raspunsului organismului la stres.

Sanatatea pielii ai a parului – biotina (B7) participa la producerea keratinei – elementul de constructie al parului si unghiilor.

Niacina (B3) poate ajuta la tratarea afectiunilor pielii, cum ar fi acneea.

Productia de anticorpi – vitamina B6 susține sistemul imunitar.

Cu alte cuvinte, acești compusi sunt cruciali pentru o serie de functii din organism, inclusiv obținerea de energie, functionarea creierului si a sistemului nervos, productia de celule sanguine, reglarea hormonala, starea pielii si a parului si imunitate.

In mod natural, vitaminele B pot fi obtinute dintr-o varietate de surse alimentare, cum ar fi carne, pește, oua, produse lactate, nuci, seminte, legume cu frunze, fructe, cereale integrale si drojdie. Cu toate acestea, luand un supliment, puteți fi sigur ca furnizati organismului dumneavoastra doza adecvata.

Colostrum Smart este un supliment alimentar natural bazat pe ingrediente naturale. 

  • colostrum smart rauypath

    Lasă un răspuns