#despre-noi

timp de citire 2 min

De 10 ani oferim femeilor Anion-tampon vaginal remediul terapeutic si profilactic. Este conceput dupa o reteta antica din medicina chineza, dar vindeca femeile moderne din ziua de astazi.

Din anul 2023 gama noastra de produse s-a largit cu liniile SMART, THE RITUAL si uleiul natural de canepa CBD.

Produsele noastre sunt inspirate din natura!

green tree plant leaves

ANION tampon vaginal trapeutic si profilactic pentru femei este ,,propiul brand original”.

Se compune din plante medicinale naturale special selectate. Fara efecte secundare. Produsul este obţinut prin formula traditionala chineza iar procesului de productie are loc în mediu steril controlat, efectiv izolat de praf, bacterii şi aditivi chimici. Fiecare unitate de produs este sterilizata de laser care ucide bacteriile. Calitatea produsului este asigurata prin aderarea la asociatia internationala a standardelor de calitate.

portrait-asian-beautiful-woman-wearing-cheongsam-smiling-poses-with-paper-red-umbrella

Anion-tampon vaginal terapeutic si profilactic are efecte benefice asupra organismului. Promoveaza vindecarea rapida pentru afectiuni, cum ar fi ciclu menstrual neregulat, hemoragie uterina, fibrom uterin, chisturi ovariene şi polipi ai uterului.

Suplimentele alimentare naturale SMART de inalta calitate.

Sunt o modalitate excelenta de a asigura o stare buna, imunitate si bunastare. In vremurile aglomerate de astazi, este greu sa mentii o dietă echilibrata, motiv pentru care din ce in ce mai des cererea de microelemente este suplimentata cu suplimente alimentare. Pentru a raspunde asteptarilor dumneavoastra, am creat suplimente alimentare bazate pe ingrediente naturale de cea mai inalta calitate .

Uleiul de canepa CBD

Are un spectru larg de actiune datorită ingredientelor naturale de cea mai inalta calitate si tehnologiei inovatoare de extracție cu CO2. Proprietatile versatile ale uleiurilor de canepa sunt folosite în multe terapii care sustin functiile sistemului nervos. Acestea au un efect calmant, linistitor, relaxant și de reducere a stresului. In plus, au un efect pozitiv asupra bunastarii si asupra calitatii optime a somnului.

Produsele de ingrijire din gama THE RITUAL

Sunt o linie specializata de produse pentru ingrijirea de zi cu zi. Mizati pe ingrijirea naturala si traiti în armonie cu natura! Ea ne ofera multe substante valoroase și benefice, motiv pentru care cosmeticele noastre au fost dezvoltate pe baza de ingrediente active naturale.

Va invitam sa va familiarizati cu produsele noastre unice.

Clientele noastre sunt multumite si fericite !!

happy-women-in-nature

Lasă un răspuns